Kosten

aanbiedingsslider

Voor particulieren

Wij bieden u het gebruik van het autismepaspoort aan voor € 89,- inclusief BTW.

U kunt voor dit bedrag een jaar lang ongelimiteerd printen, muteren, mailen en delen met derden via de beveiligde gastentoegang. Na dit jaar beslist u of een jaar langer gebruik gemaakt wordt van het autismepaspoort. Wij verlengen dus niet stilzwijgend, dit doet u in uw account met één druk op de knop. Voor het verlengen van een autismepaspoort betaalt u jaarlijks  € 10,- inclusief B.T.W.

Voor meer informatie en aanvragen klikt u hier.

Voor scholen en instellingen

Scholen en zorginstellingen kopen autismepaspoorten doorgaans in grotere aantallen. Omdat hier minder administratieve handelingen mee gepaard gaan gelden er lagere tarieven. Wij zijn verplicht om BTW te berekenen op de prijzen van autismepaspoorten. De afgenomen autismepaspoorten worden per kwartaal gefactureerd. Wilt u meer dan vijf autismepaspoorten tegelijk bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij doen u dan binnen twee werkdagen een voorstel via de e-mail.

U kunt voor deze bedragen een jaar lang ongelimiteerd printen, muteren, mailen en desgewenst delen met derden via de beveiligde gastentoegang. Na dit jaar beslist u of een jaar langer gebruik gemaakt wordt van het autismepaspoort. Wij verlengen dus niet stilzwijgend, dit doet u in uw account met één druk op de knop. Voor het verlengen van een autismepaspoort betaalt u jaarlijks  € 10,- inclusief B.T.W.