Het bestellen van een autismepaspoort

Het bestellen van één of meerdere autismepaspoorten kan heel eenvoudig via deze website. U klikt daarvoor op een van onderstaande links. Alle kosten voor een autismepaspoort kunt u hier bekijken.

Bestellen van een autismepaspoort voor ouders en/of verzorgers

Als ouder / verzorger krijgt u na het invullen van het bestelformulier uw persoonlijke inloggegevens en de factuur toegestuurd. Daarmee kunt u direct aan de slag met het invullen van het autismepaspoort. U heeft vervolgens een heel jaar de mogelijkheid om het autismepaspoort te gebruiken en de inhoud ervan te wijzigen als de situatie hierom vraagt. Het is belangrijk om de informatie op het autismepaspoort up-to-date te houden. Er is geen stilzwijgende verlenging. U verlengt het autismepaspoort zelf met één druk op de knop, alleen als u dat wenst. Een verlenging kost 10 euro per jaar inclusief BTW. Als u het autismepaspoort nog niet wilt bestellen maar eerst contact met ons wilt, klik dan hier voor onze contactpagina.

Ja ik wil een autismepaspoort bestellen 

Bestellen van meerdere autismepaspoorten voor scholen, bedrijven en/of zorginstellingen 

Scholen en instellingen bestellen autismepaspoorten doorgaans in grotere aantallen. Vanaf de gelijktijdige aanschaf van vijf autismepaspoorten (of meer), werken wij met gereduceerde tarieven. Wilt u direct (tot vijf stuks) autismepaspoort(en) bestellen, vul dan het aanvraagformulier in. Als school/instelling of bedrijf krijgt u na het invullen van het bestelformulier uw inloggegevens en de factuur toegestuurd. Daarmee kunt u direct aan de slag met het invullen van het autismepaspoort.

Indien u vijf of meer autismepaspoorten wilt gaan gebruiken, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij maken dan een gereduceerd voorstel.

Ja, ik wil tot vijf autismepaspoort(en) bestellen 

Als u nog vragen heeft, vul dan het informatieformulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Overige diensten 

Wij verzorgen ook diverse studiedagen, trainingen, lezingen en scholingen omtrent het de onderwerpen gedrag en/of autisme. Klik hier voor onze andere website met meer informatie over deze scholingen.

Als u al inloggegevens heeft voor het autismepaspoort kunt u deze link volgen om naar de beveiligde omgeving te gaan.